RFE Elektro
 

Een veilig gevoel

Voorkom inbraak met een alarmsysteem of inbraaksignaleringsinstallatie

Uw persoonlijke en zakelijke eigendommen wilt u graag goed beveiligen. RFE kan voor u een alarmsysteem, inbraakbeveiligingsinstallatie of brandbeveiligingsinstallatie verzorgen.

Ajax creëert professionele beveiligingssystemen voor diverse woningen en bedrijfspanden. Een Ajax alarmsysteem combineert technische innovaties met modern design en gebruiksvriendelijkheid. De draadloze Ajax alarmsystemen zijn betrouwbaar en tijdens het ontwerpen zijn er geen compromissen gemaakt als het aankomt op veiligheid. De systemen van Ajax voldoen aan de hoogste graad voor een draadloos alarmsysteem en de batterijen hebben een minimale levensduur van 5 jaar. Eenvoudig installatie en bediening en toch een compleet pakket. De Ajax alarmsystemen zijn klasse 2 alarmsystemen, volgens de Euro-norm aangeduid als: EN 50131-1 Grade 2

Daarnaast biedt het systeem ook de mogelijkheden hekwerken, garagedeuren en verlichting op afstand te bedienen. Alles is te beheren in één gemakkelijk te bedienen app op uw mobiele telefoon. 

Voordelen AJAX Systeem
* Draadloos
* Toepasbaar op plekken zonder internet, maar toch doormelding.
* Toepasbaar in een boot, camper of caravan, daar waar 12v aanwezig is.
* Geen verplichte meldkamer.
* Alles is makkelijk zelf in te stellen met de telefoon.


Nog niet helemaal overtuigd? Vraag vrijblijvend een demo aan.


Contactformulier