RFE Elektro
 

Groepenkast 

Heeft u nog een stoppenkast in uw woning? In nieuwe woningen wordt tegenwoordig een groepenkast geïnstalleerd in plaats van een stoppenkast. Als u nog een stoppenkast heeft en u heeft een storing, kunnen wij deze op vakkundige wijze repareren. RFE Elektro is hét bedrijf voor het installeren van uw gehele elektronica.

Wij kunnen voor u uw stoppenkast vervangen, een groepenkast samenstellen of een extra groep aanleggen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het aanleggen van complete elektronische installaties bij nieuwbouw. RFE is onder andere gespecialiseerd in het monteren van groepenkasten, stopcontacten, verlichting en bedrading vervangen.

Groepenkast vervangen of groepenkast uitbreiden?

Het nadeel van een stoppenkast is dat deze is beveiligd met porseleinen schroefpatronen. Als er sprake is van een storing moeten deze patronen vervangen worden. Als u uw stoppenkast vervangt door een groepenkast met een installatieautomaat en een aardlekschakelaar, kunt u uw elektronische installatie zo weer inschakelen na een kortsluiting.

Heeft u al een groepenkast? Schakel bij vervanging of uitbreiding van uw groepenkast RFE in. Wanneer u de installatiediensten van RFE inschakelt, bent u verzekerd van een installatie die jaren meegaat. Wij weten precies waar het op aankomt als het gaat om duurzame installaties. Door onze vakkundige afwerking en het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, zorgen wij ervoor dat uw elektronica zo lang mogelijk meegaat! Bel 06 14320748 voor een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.


Contactformulier