RFE Elektro
 

Laadpaal laten installeren?

Heb je net een elektrische auto aangeschaft? Een eigen laadpaal thuis is dan ideaal.

De elektricien van RFE staat voor je klaar om je te helpen. Zo word je niet alleen geholpen bij het plaatsen en monteren van een laadpaal, maar ook bij het aanleggen van elektra in je woning. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. RFE voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Weet je al zeker dat je een elektrische laadpaal wil hebben? Wil je graag dat een erkende elektricien bij je langskomt om alle vakkundige normen te bespreken? Vul dan het contact formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

Betrouwbare en duurzame laadpalen van Alfen en Wallbox

RFE werkt samen met een vertrouwde partner, die laadpalen van hoge kwaliteit aanbied. Alfen laadpalen, staan bekend om haar reeks van slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten. Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten.

Daarnaast werken we ook met Wallbox, De Wallbox Pulsar Plus is een van onze meest veelzijdige thuisladers met Wi-Fi, Bluetooth en andere slimme functies. Bij auto’s met uiteenlopende laadvermogens is dit een geschikte optie. Het laadvermogen wordt bepaald door de boordlader van de accu in uw auto en door uw netaansluiting.