RFE Elektro
 

Camerabewaking


Om uw woning of onderneming te beveiligen, kunt u camerabewaking plaatsen. Camerabewaking is nodig om situaties te signaleren, te achterhalen en te kunnen bewijzen. Daarnaast kan het plaatsen van camerabewaking ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt, waardoor eventuele inbraken voorkomen kunnen worden. Door het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw huis of bedrijf verlaten.

Het grote voordeel van een beveiligingssysteem met complete installatie en montage, is dat u zelf geen omkijken heeft naar het installatieproces. Het boren van gaten, trekken van de kabels, het onzichtbaar wegwerken van de bekabeling, het afstellen van de camera’s en het programmeren van de beveiligingscamera’s zal geheel voor u gedaan worden.Wat is nu de beste bewakingscamera ?


De beste bewakingscamera voor uw situatie is enkel te bepalen aan de hand van een adviesgesprek, want graag zien we de situatie en horen we de wensen op deze manier weten wij wat de best passende bewakingscamera voor u zou zijn.
Wel is het in de regel tegenwoordig gebruikelijk een dome camera voor binnen te gebruiken, en een turret camera voor buiten. Een dome camera heeft meer last van reflectie en spiegeling, en heeft eerder last van regeldruppels. Een turret camera heeft zo goed als geen last van reflectie en een stuk minder last van regendruppels.
Wij kiezen vaak voor een groothoek lens, 2.8mm zodat u lekker veel kan zien, maar als de situatie er zich voor zou lenen dan kan het ook dat we gaan voor een 3.6mm lens of zelfs een motorgestuurde lens.